Turbózd fel a céged teljesítményét!

Tisztában vagyunk vele, hogy az optimális agyműködés, szellemi munka elvégzéséhez elengedhetetlen a minőségi táplálkozás.
Ezért hoztuk létre a Business Box-ot, hogy cégvezetőként biztosítani tudd munkatársaidnak az optimális munkavégzéshez szükséges minőségi táplálékot. Vége az étkezés utáni álmosságnak és tunyaságnak.
Egyszerű, natúr fa dobozunk megjelenésében bármilyen berendezésű irodához illik, és 100 db snacket tartalmaz, amiket nagy gondossággal válogatunk össze. Olyan választékot állítottunk össze, ami lehetővé teszi a munkatársaknak, hogy természetesen, kiegyensúlyozottan étkezzenek és sok energiával rendelkezzenek.

Dobozunkban chipsek, gyümölcs és energiaszeletek, granolák, kekszek, szárított gyümölcsök, és sok egyéb egészséges finomság megtalálható.Választékunk lefed minden ízlést, és táplálozási módokat (vegán, cukormentes, gluténmentes, paleo..stb.) és nem csak arra alkalmas, hogy bekapj egy snacket, hanem akár reggeli, vagy uzsonna helyettesítőként is.

Az ár tartalmazza a doboz és a 100 db snack árát.

A képeken egy minta doboz látható, de a választékot testre tudjuk szabni a Te kívánságod szerint.
Hogy soha ne fogyjon ki a dobozod, egyszerűen rendeld meg a Business Box utántöltő csomagunkat.

Az üzleti doboz szállítási ideje jelenleg 2-3 hét. A megrendelés után munkatársunk mindenképpen keresni fog telefonon, és megbeszélitek a részleteket.

A fadoboz méretei (szélesség – hosszúság – magasság) 56x54x11 cm

Láttad már a kisebb Meeting Boxunkat?  Vele soha többé nem kell aggódnod egy üzleti találkozón a tökéletes vendéglátás miatt.