KÜLDJ 500 FT-OT BARÁTAIDNAK, ÉS TÉGED IS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

 

Elindult ajánlói programunk, aminek keretén belül barátaidat, ismerőseidet is megajándékozhatod egy 500 Ft-os LifeBox kuponnal! Ők ezt levásárolhatják weboldalunkon, és amint megtették, rendszerünk azonnal küld neked is egy 500 Ft-os kupont amit beválthatsz kedvenc dobozod vásárlásánál.

Így mindenki nyer, hiszen barátaid, és te is olcsóbban juthattok hozzá egy szuper egészséges csemegéket tartalmazó dobozhoz!

Az ajánlásnak nincs felső határa, annyit küldesz ki, amenniyt csak szeretnél. Minden beváltott kupon után (amit a barátaid levásárolnak) kapsz Te is egy 500 Ft-os kupont. Fontos, hogy egy vásárlásnál, csak egy kupont lehet beváltani, nem lehet őket összeadni.
 

Weboldalunkon két helyről is tudsz kupont küldeni. Az egyik a “saját fiókom” menüpont amit weboldalunk jobb felső sarkában látsz. Itt kattints az “ajánld egy barátodnak” fülre, és máris megjelenik a te személyes linked amit akár Facebookon, akár emailen is továbbíthatsz. A saját fiókodban mindig pontosan nyomon tudod követni, hogy hány kupont küldtél el, hányat váltottak be a barátaid, és mennyit használtál fel te:

 

A dobozok részletes leírását tartalmazó oldalon is megtalálod a az “ajánld egy barátodnak” fület, erre kattintva is megnyílik egy kis felület ahonnan máris küldheted a meghívókat!

CUKORMENTES FALATOK EGYENESEN AZ OTTHONODBA SZÁLLÍTVA!

A LifeBox doboz egy havi snack csomag, amiben kekszeket, csokoládékat, chipseket, energiaszeleteket és kézműves termékeket is találhatsz egészséges kivitelben. A doboz tartalma mindig meglepetés, mintha minden hónapban szülinapod lenne!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hány ajánlást küldhetek el?

A kupoNküldésnek nincs felső határa, küldd el annyi ismerősödnek ahánynak csak tudod! Biztosak vagyunk benne, hogy örülni fognak neki, és minél többen lépnek az egészséges táplálkozás útjára a segítségeddel.

Akkor is kapok kupont, ha a barátaim nem használják fel?

A kupont csak abban az esetben kapod meg, ha a barátaid akiknek elküldted, be is váltják azt. Ahányan beváltják, annyiszor ajándékozunk mEg téged is egy 500 Ft-os kuponnal.

Egy vásárlásnál hány kupont válthatok be?

Egy vásárlásnak egyszerre csak egyet. Ha van 3 db kuponod, azt 3 különböző vásárlásnál tudod beváltani, a kuponok nem összevonhatók.

Hol látom, hogy mennyi kuponom van?

A “saját fiókom” menüpontban az “ajánld barátaidnak” fülre kattintva. Itt nyomon tudod követni, hogy hány kuponod van, és hányat használtál már fel.

Lenne még kérdésem, kihez fordulhatok?
A további kérdésekre adott válaszainkat ide kattintva találod.
Keress minket bátran a chat-en, az ugyfelszolgalat(kukac)lifebox.hu email címen, vagy a 20/944 0992-es telefonon, és segítünk!

Boldog vásárlók

"Nagyon örültem a gusztusos kis doboznak, és a különlegességeknek, amiket benne találtam. Jó pár napig szolgált számomra finomságokkal, különösen a műzli-pótlónak örültem, de a csokoládék is ízlettek. Köszönöm szépen! "

Lili
Balatonboglár

"Imádom!!! Olyan finom terméket tesznek a dobozba, hogy nem lehet betelni velük! Kedvencem a nyers szeletek és a kézműves sütik, kekszek 🙂 "

Magdolna
Csongrád

"Ajándékba rendeltem a dobozt, és nagyon tetszett a szülinaposnak! Köszönöm, hogy beletettétek a névre szóló ajándékkártyát 🙂 "

Dia
Budapest

A csomag gyorsan megérkezett! A csomagolás nagyon tetszett! A benne rejlő édességek is, most fogyott el, így újabb rendelést adok le! Havonta egyszer ennyit megérdemel az ember! 🙂

Ábrahám Nóra 
Szentes

Eddig minden hónapban rendeltem egy Napsugár dobozt, minőségi termékeket kaptam mindig-de a kekszek a legnagyobb kedvenceim . A dobozok tartalma bőven kitart egy hónapig, mindig van mihez nyúlni.

Boglárka
Dunaújváros

Még ennyi időd van megrendelni a szeptemberi dobozod!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ne feledd, hogy minden termékünk mentes az alábbi összetevőktől: szója, gabonafélék, tej, glutén és finomított cukrok.

Kövess minket Facebookon és az Instagramon!