“Mindenki valódi ételre vágyik. Olyanra, amely a szervezetünkkel együtt működik és nem ellene. Ami valódi összetevőkből készül és mentes minden adalékanyagtól, vagy bármi más meghatározhatatlan anyagtól. Rengeteg bizalmatlanság van ezzel kapcsolatban. Elkezdtük megkérdőjelezni a címkéket, összetevő-felsorolásokat és azok eredetét. Mi fogyasztók, ma már sokkal jobban vagyunk tájékoztatva, mint 10 évvel ezelőtt és ennek eredményeként ma már okosabb szabályozásokat is alkalmaznak. A The Primal Pantry igazi kihívásokkal találta szembe magát az élelmiszerpiacon, miközben a valódi ételek reformját tűzte ki céljául. Fel kellene hagynunk a valódi ételek magas árának megkérdőjelezésével, sokkal inkább azon kellene gondolkozni, hogy a feldolgozott élelmiszerek miért olcsóbbak?”

Suzie Walker, a The Primal Pantry alapítója néhány mogyoró-félével, gyümölccsel, egy keverőgéppel és számos, lelkes önkéntes kóstolóval kezdte el saját valódi ételeit elkészíteni. A visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, és elkezdődött a THE PRIMAL PANTRY története. A finom ízű termékek iránti igény egyre növekedett, ami végül a THE PRIMAL PANTRY márkát a „réteg” kategóriából a vezető márkák közé repítette. Így került mára Anglia szerte több mint 5.000 üzlet polcaira, és további 33 országba exportra.

A THE PRIMAL PANTRY küldetése az, hogy megszabadítsa az embereket a finomított, feldolgozott élelmiszerektől amik évek óta dominálnak az étrendünkben. Finom, tápláló ételeket kínálunk, amelyek teljes mértékben hozzájárulnak a tiszta étkezést biztosító élethez, nem tartalmaznak glutént, tejterméket, finomított cukrokat és növényi olajokat.

Választékuk 5 ellenállhatatlanul ízletes snack amik csak néhány, gondosan összeválogatott  összetevőből készülnek:

Ezen kívül további 4 protein szelet is szerepel a kínálatban. A legfinomabb és legtisztább energiaszeletek 15 g tiszta növényi fehérje tartalommal. Nem több mint 8 összetevő, a teljes kínálat vegán, gluténmentes, valamint mentes a tejtermékektől.

Nézd meg weboldalukat, kattints ide: www.primalpantry.hu