Egyre többször kapjuk postaládánkba a fenti kérdést, így gyorsan eloszlatjuk a félreértést. Nem kell követned ahhoz a paleo étrendet, hogy ezek a finomságokat megehesd! Sokan menekülnek ha meglátják, hogy valami paleo, úgy képzelik el a paleo étrend szerint élő embereket, mint akik 3 kilós húsdarabokat esznek zöldségekkel.

A dobozainkban található finomságainkat bárki fogyaszthatja, aki szeretne egészségesebben étkezni. Minden termékünket gondosan megválogatjuk, és a legjobb gyártókkal, kézművesekkel dolgozunk együtt, hogy a lehető legjobb termékeket vigyük el neked. Minden termékünk mentes a következőktől: szója, gabonafélék, tejszármazékok, glutén és finomított cukrok. Így bátran fogyaszthatod akkor is, ha allergiás vagy az előzőek közül valamire.

Energiaszeletek, csokoládék, sós krékerek, chipsek, kiváló reggeli granolák és  különleges finomságok is helyet kapnak a dobozokban. Nem terhelik meg fölöslegesen a szervezetedet, nem emelik meg drasztikus mértékben a vércukor szintet, és még sorolhatnánk a jótékony hatásokat…..de inkább kóstold meg, próbáld ki!

Ha csak az eddig nassolt csokikat, chipseket és egyéb rágcsálni valókat cseréled le ezekre a termékekre, már sokat tettél az egészségedért!