Tudjuk, hogy az egészséges nassolni valókat felfedezni, több üzletből , kézműves műhelyekből összeválogatni, rendkívül költséges és időigényes dolog. Ezt a terhet szeretnénk levenni a válladról, ezért hoztuk létre a paleobox.hu weboldalt. A PaleoBox az első paleo snack csomagküldő szolgáltatás Magyarországon, amiben minden hónapban egyenesen az otthonodba szállítjuk a gondosan összeválogatott  finomságokat.

A dobozokat megrendelheted egyszeri alkalommal, vagy elő is fizethetsz rájuk. Az előfizetés rengeteg előnnyel jár, többek közt olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc dobozodhoz és sok időt is megspórolhatsz.

Ha az előfizetést választod, akkor elegendő lesz egyszer megrendelned a dobozod, utána mi havonta, automatikusan szállítjuk neked az ínyencségekkel teli csomagot! Természetesen az előfizetésed bármikor, pár kattintással lemondhatod, de mi bízunk abban, hogy elnyeri a tetszésed és azon leszünk, hogy minden hónapban izgatottan várd az új dobozt!

A dobozok a nagyságuktól függően  7-10, 12-14 vagy 26-30 darab snacket fognak tartalmazni. Energia szeletek, csokoládé, keksz, szárított gyümölcsök és egyéb finomságok lesznek a dobozodban. Célunk, hogy minden hónapban a legújabb, legfrissebb termékeket tegyük a csomagba, havonta más és más összeállításban. Hisszük, hogy ha nem tudod pontosan mit kapsz a dobozban, sokkal nagyobb lesz a felfedezés öröme! Biztos lehetsz benne, hogy ellenőrizzük az összetevőket, és minden terméket meg is kóstolunk. Így ügyelünk arra, hogy tényleg csak hozzáadott cukroktól és adalékanyagoktól mentes, a paleo étrendnek is termékek kerüljenek hozzád, neked már erre nem lesz gondod.

A dobozokat havonta küldjük részedre, a csomag tartalma minden hónapban változni fog. Az „előző havi dobozok” menüpontban meg tudod nézni, hogy azok a csomagok mit tartalmaztak. Dobozaink ára tükrözi a csomagban lévő termékek magas minőségét. A legtöbb szupermarketben találsz már olcsó, töltő-, tömegnövelő adalékokkal teli snackeket. A PaleoBox-nál az a célunk, hogy kiváló minőségű és magas tápanyag tartalmú termékeket kínáljunk, amik nehezen, vagy egyáltalán nem találhatók meg egy helyen. Gyakran fogunk együtt dolgozni kistermelőkkel, kézműves termékekkel, akiket támogatni szeretnénk, így a dobozok árában ez is megjelenik.

FONTOS! A PaleoBox dobozokban található nassolni valók nem csak a paleo étrendet követőknek valók. Nem muszáj követned a paleo diétát ahhoz, hogy élvezd az egészséges és jóízű snackeket. Minden snackünk mentes a gluténtól, tejszármazékoktól, szójától, gabonaféléktől és a hozzáadott cukroktól. Kiváló élelem és energiaforrás minden egészségtudatos embernek.

Minden dobozunkra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem vagy elégedett a tartalmával, akkor csomagold be, küldd vissza nekünk és mi visszafizetjük az árát. Természetesen a termékeket csak bontatlan, eredeti csomagolásban vesszük vissza.

Kérdésed, észrevételed van? Szólj hozzá, vagy hívj minket a 20/944 0992-es telefonon!