Íme legkedveltebb dobozunk, a Napsugár

A dobozban 12-14 snacket találsz minden hónapban, amit nagy gondossággal válogatunk össze a legkiválóbb gyártól termékeiből. Minél hosszabb időre fizetsz elő, annál kedvezőbb áron szerezheted meg a Napsugár dobozt.

Íme legkedveltebb dobozunk, a Napsugár

A dobozban 12-14 snacket találsz minden hónapban, amit nagy gondossággal válogatunk össze a legkiválóbb gyártól termékeiből. Minél hosszabb időre fizetsz elő, annál kedvezőbb áron szerezheted meg a Napsugár dobozt.

Válaszd ki az előfizetésed

CUKORMENTES FALATOK EGYENESEN AZ OTTHONODBA SZÁLLÍTVA!

A LifeBox Napsugár doboz egy havi snack csomag, amiben kekszeket, csokoládékat, chipseket, energiaszeleteket és kézműves termékeket is találhatsz egészséges kivitelben. A doboz tartalma mindig meglepetés, mintha minden hónapban szülinapod lenne!

SPÓROLJ IDŐT

Macerás dolog megtalálni azokat az igazán finom snack-eket amik mentesek a finimított cukroktól és egyéb káros összetevőktől. Mi felkutatjuk és elvisszük neked.

SPÓROLJ PÉNZT
Egészséges snackeket online, több helyről összerendelni nagyon költséges. Levesszük ezt a terhet a válladról, összeválogatjuk neked, és elküldjük egyben.
FEDEZZ FEL ÚJDONSÁGOKAT
Senkinek nincs ideje arra, hogy felkutassa, kipróbálja az összes finomságot. Havonta változó kínálatunkban hadd mutassuk meg neked a legjobbakat!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mire számíthatok a dobozban?

Napsugár dobozodban minden hónapban 12-14 db snack lesz, amiket a legkiválóbb gyártóktól válogatunk össze. Energia szeletek, csokoládé, keksz, szárított gyümölcsök és egyéb finomságok. A dobozok tartalma minden hónapban változik, alig fogod várni a következőt! 🙂

Mennyibe kerül a doboz?

A havi előfizetés 8.990 Ft. Már ezzel 9.600 Ft-t spórolsz évente az egyszeri dobozhoz képest. Ha az éves előfizetést választod, akkor 99.240 Ft kell fizetned. Ezzel havi 8.270 Ft-ért juthatsz hozzá a dobozodhoz és összesen 18.240 Ft-ot takarítasz meg!

Bármikor törölhetem az előfizetésem?
Előfizetésed bármikor törölheted a „saját fiókom” – „előfizetéseim” menüpont alatt. Amennyiben lemondtad, onnantól fogva nem terheljük tovább a bankkártyád az előfizetésed összegével. Ha a havi előfizetést törlöd, akkor a következő hónaptól már nem kell fizetned. Ha 6 havi előfizetésed van, és azt törlöd, akkor – mivel a megrendeléskor kifizettél 6 hónapot előre – a 6 hónap lejárta után törlődik az előfizetésed, onnantól fogva nem kapod dobozunkat.
Mikor kapom meg a dobozom?
Az előfizetéses dobozokat minden hónap első hetében postázzuk. Ez azt jelenti, hogy azokat a rendelések adjuk fel, amik az előző hónap utolsó napján 24:00-ig beérkeztek hozzánk. Pl. az november 1-30-ig leadott rendeléseket december első hetében adjuk át a futárnak, és így tovább.

Előfordulhat, hogy Te a hónap elején találtál ránk és akkor szeretnél előfizetni, akkor is a következő hónap elején postázzuk a dobozod. Így akár egy hónapot is várnod kell rá, ezért ebben az esetben azt javasoljuk, hogy rendelj egy egyszeri dobozt is, amit azonnal postázunk neked, a következő hónaptól pedig indul az előfizetésed.

Lenne még kérdésem, kihez fordulhatok?
A további kérdésekre adott válaszainkat ide kattintva találod.
Keress minket bátran a chat-en, az ugyfelszolgalat(kukac)lifebox.hu email címen, vagy a 20/944 0992-es telefonon, és segítünk!

Boldog vásárlók

"Nagyon örültem a gusztusos kis doboznak, és a különlegességeknek, amiket benne találtam. Jó pár napig szolgált számomra finomságokkal, különösen a műzli-pótlónak örültem, de a csokoládék is ízlettek. Köszönöm szépen! "

Lili
Balatonboglár

"Imádom!!! Olyan finom terméket tesznek a dobozba, hogy nem lehet betelni velük! Kedvencem a nyers szeletek és a kézműves sütik, kekszek 🙂 "

Magdolna
Csongrád

"Ajándékba rendeltem a dobozt, és nagyon tetszett a szülinaposnak! Köszönöm, hogy beletettétek a névre szóló ajándékkártyát 🙂 "

Dia
Budapest

A csomag gyorsan megérkezett! A csomagolás nagyon tetszett! A benne rejlő édességek is, most fogyott el, így újabb rendelést adok le! Havonta egyszer ennyit megérdemel az ember! 🙂

Ábrahám Nóra 
Szentes

Eddig minden hónapban rendeltem egy Napsugár dobozt, minőségi termékeket kaptam mindig-de a kekszek a legnagyobb kedvenceim . A dobozok tartalma bőven kitart egy hónapig, mindig van mihez nyúlni.

Boglárka
Dunaújváros

Még ennyi időd van megrendelni a májusi dobozod!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ne feledd, hogy minden termékünk mentes az alábbi összetevőktől: szója, gabonafélék, tej, glutén és finomított cukrok.

Kövess minket Facebookon és az Instagramon!