Mini doboz

Mini csomag, ha csak néha kell egy kis nasi. A doboz 7-9 db snacket tartalmaz, ízelítőket termékeink legjavából. Nem kell többet nélkülöznöd csak azért mert nem eszed meg a cukros, adalékanyagokkal teli nasikat. Mostantól ha valami rágcsálnivalóra vágysz csak benyúlsz a dobozodba, és indulhat a falatozás. A legkiválóbb gyártókkal dolgozunk, akik garantálják, hogy kizárólag hozzáadott cukroktól mentes, a paleo étrendnek is megfelelő, első osztályú termékek kerülnek az asztalodra!

A  dobozban minden hónapban más-más nassolni valókat találsz, tartalma mindig meglepetés. Mintha minden hónapban szülinapod lenne, izgalmas lesz! Ráadásul minél hosszabb időre fizetsz elő, annál olcsóbban kapod a dobozod!

Ha nem szeretnél előfizetni, csak egyszeri dobozt vásárolni, akkor kattints ide. Ha további kérdéseid lennének, olvasd el válaszainkat a gyakran ismételt kérdésekre, vagy hívj minket a 20/944 0992-es telefonon!

Előfizetéses dobozt vásárlásakor kizárólag bankkártyával tudsz fizetni, és a megrendeléssel egy időben fizeted az első doboz árát. A következő doboz árát pontosan 1 hónap múlva, azután 2 hónap múlva, és így tovább.
Az előfizetéses dobozokat a vásárlás napjától függetlenül, minden hónap első hetében adjuk át a futárnak.

Példa:
November 15-én megrendeled a Napsugár csomagot, havi előfizetéssel. A doboz ára 8.990 Ft + 990 Ft a szállítási költség, ami összesen 9.890 Ft. A vásárlással egy időben fogod kifizetni bankkártyáddal a 9.890 Ft-t, a következő terhelés december 15-én fog megtörténni, aztán január 15-én és így tovább.

Példa 2:
November 15-én megrendeled a Napsugár csomagot, 3 havi előfizetéssel. A 3 doboz ára 26.160 Ft + 2.970 Ft a 3 szállítási költség, ami összesen 29.130 Ft. A vásárlással egy időben fogod kifizetni bankkártyáddal a 29.130 Ft-t. A következő terhelés február 15-én fog megtörténni, aztán május 15-én és így tovább. Természetesen a dobozokat minden hónap elején meg fogod kapni, nem csak 3 havonta.

Kérjük vedd figyelembe, hogy az előfizetéses doboz kiküldése, csak a teljesített fizetés után történik meg. A befizetésnek a hónap utolsó napjáig be kell érkeznie, hogy a következő hónap elején a csomagot feladjuk részedre.
Nem szeretnénk, ha bármilyen oknál fogva nem jutnál hozzá a havi dobozodhoz, ezért kérjük figyelj rá, hogy rendelkezésre álljon a bankszámládon a megrendelés összege.

Ha az előfizetéses dobozod a hónap elején rendeled meg, ebben az esetben elég sokat kell várnod, mert csak a következő hónap első hetében adjuk át a futárnak a dobozod. Így az is előfordulhat, hogy több mint 1 hónap telik el a rendelés és a kiszállítás közt.

Ilyen esetben, ha hamarabb szeretnél hozzájutni a dobozodhoz, akkor azt javasoljuk, hogy az előfizetéssel együtt rendelj meg egy egyszeri dobozt is, azt pár napon belül megkapod. Tehát ha november 3-án rendelsz egy előfizetést, és azzal egy időben egy egyszeri dobozt is, akkor az egyszeri dobozod pár napon belül kézbe is veheted (ez novemberi doboz lesz). Az előfizetésedből pedig december első hetében szállítjuk az első dobozt (ez már decemberi doboz lesz, más tartalommal), majd onnantól havonta automatikusan a többit.

Ne feledd, hogy előfizetésed bármikor, pár kattintással tudod szüneteltetni, és törölni is!

Bármilyen kérdésed merülne fel keress minket bátran a 20/944 0992-es telefonszámon!

Előfizetéses Mini dobozunk kiváló ajándék lehet egészségtudatos barátodnak, ismerősödnek. Ha pedig még nem az, akkor lehet, hogy neked sikerül elindítanod az úton!

Ha ajándékba szeretnéd adni a dobozt, akkor nincs más teendőd mint a kosárba tenni, majd szállítási címnek megadni annak a barátodnak a címét akinek ajándékba szánod. Ezután a pénztár oldalon töltsd ki az ajándékkártya mezőt, mi pedig ingyen elkészítjük és beletesszük a dobozba a kártyát, a te üzeneteddel. Szuper meglepetés lesz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini doboz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük